SPORT

Proști, dar mulți

Platini folosește uneori UEFA ca pe jucăria lui. Poate că lui îi iese joaca, dar de multe ori se observă flagrant și bătaia de joc.

De ce îi trebuia un campionat european cu 24 de echipe? Tocmai acum când națiunile europene sunt ținute la respect pe plan mondial? Chinul europenilor la CM nu e a început astăzi. Acum 4 ani, în Africa de Sud s`a înregistrat minimul istoric în ceea ce privește parcursul echipelor naționale: doar 6 au ajuns în optimi și doar 3 până în sferturi. Faptul că finala a fost Spania – Olanda a salvat impresia generală.

Acum în optimi au ajuns tot doar 6, iar după prima jumătate a desfășurării lor, doar Olanda s`a calificat în sferturi. E drept, Germania, Franța și Belgia arată favorite, dar de ce poți să mai fii sigur la acest mondial, unde Costa Rica nu bate doar pe cine nu vrea, iar Chile și Mexic se iau la trântă cu toată lumea?

Siguri putem fi pe ceea ce e stabilit deja: peste doi ani, la aceeași oră, 24 de echipe vor fi în Franța natală a lui Platini, acolo unde hotelurile, restaurantele si magazinele vor fi bucuroase de oaspeții veniți să cheltuiască banii care vor mai fi disponibili într`o lume greu de anticipat economic încă de pe acum.

Cât despre echipe – vor fi slabe, dar multe!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.