SPORT

Șeseru

În mod normal, vineri a fost o zi care trebuie să intre în istoria fotbalului românesc. 6 goluri marcate de un singur jucător într`un 6-0 nu se întâmplă în fiecare zi. Cu câte un hattrick pe repriză, Keșeru a reușit meciul vieții sale. Toată lumea a făcut legătura cu acel 5-0 al Stelei din `94 cu Brașovul, când Gâlcă a dat tot. Rețin din copilăria mea și acel meci în care Marian Popa a dat 6 goluri într`un meci al Farului Constanța. keseru

În anul în care țara fotbalului veritabil, Brazilia, a pierdut cu 7-1 o semifinală de campionat mondial avem voie să vorbim despre orice. Probabil de asta a ținut cont și Nistor de la Pandurii când a spus că în afară de cele 6 goluri Steaua nu a mai avut nimic.

Ai noștri tineri la Paris învață… Nistor nu e prost. Dar nu pare nici unul care să fi fost olimpic în școală. Nici la română, nici la istorie, nici la altceva. La matematică e simplu: Brazilia are doar 5 titluri mondiale, Messi doar 4 Baloane de Aur la rând, Real Madrid doar 10 Ligi ale Campionilor. În rest, nimic! Praf!

P.S. Felicitări, Keșeru! Da, poți spera la națională.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.