SPORT

Mârlania

„Marș de aici! Nu am nevoie de tine! Iar tu, fără mine, nu exiști!”, asta li s’a spus săptămâna trecută unor steliști de bază, dar și căpitanului de la Dinamo. Nu? Dar cum credeți că au aflat Latovlevici, Arlauskis, Prepeliță și Lazăr că nu mai au ce căuta în vestiar?arlauskis

Steaua – sau, mă rog, FCSB – trăiește drama dictatorului răsfățat care face ce vrea și își arată puterea în stil mafiot, chiar din spatele gratiilor. În lipsa unor adversari reali în campionat și nemaipunându’și realist problema unor performanțe în Europa, Becali continuă să joace cu sclav-jucătorii săi unul din jocurile preferate. Nu prelungești contractul, nu mai joci și vei dispărea în beznă!

„Cota lor va scădea”, amenința complice Duckadam dându’le ideea miraculoasă să semneze un nou contract cu Steaua. Repede-repede chiar fără să’l citească pentru că asta le va salva viitorul lor, urmașilor lor și urmașilor urmașilor lor. Slăbuț…

Niciunul dintre cei 3 steliști condamnați mârlănește la dispariție nu va fi afectat. Arlauskis n’a jucat fotbal un an până să vină la Steaua și a fost omul primei jumătăți de sezon. Lui Latovlevici i’a scăzut cota tocmai pentru că a jucat. Iar Prepeliță s’a trezit titular la Steaua doar în urma plecărilor lui Bourceanu și Pintilii. Până atunci era la fel de greu de depistat în echipa Stelei pe cât de greu îți este să’l găsești pe google căutându’l cu un singur cuvânt.

Peste 3-4 luni ei vor fi din nou liberi. Uneori și accidentările țin mai mult. Lumea va uita cazurile iar în locul lor vor apărea alții. Să nu le plângem de milă. Astea sunt doar efectele secundare ale felului semi-inconștient cu care își negociază venirile lor la Steaua.

P.S. Mai era și Lazăr de la Dinamo… Lazăr s’a zbătut prea mult pentru gradul de căpitan. El trebuie să înțeleagă un banc specific ministerelor care le’au născut pe Dinamo și pe Steaua: „Fiul unui unui colonel poate ajunge general? Nu! Pentru că și generalul are copii”. Trezește’te, Lazăre!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.