Multi, da’ multi!

Prea mulți! Și prea puternici!

Când vezi sutele de mașini de dormit care bâzâiau în sală la Adunarea Generală a FRF nu poți să nu asociezi imaginea cu pădurea de mâini ridicate ca să’l scoată pe Șova din ghearele justiției. Și îți creează sentimentul care l’a inspirat pe Sartre să scrie Greața.

Foto: Mediafax

Burleanu și’a făcut binele calculele care – din punctul de vedere al tuturora, în afară de el – au ieșit prost. Pentru meciul de acasă cu Feroe, Federația a cheltuit dublu comparativ cu banii dați în toamnă pentru organizarea a două meciuri – acasă cu Ungaria plus deplasarea în Finlanda. Dar banii ăștia nu au fost furați, cum te’ai putea gândi la prima vedere. Nu! Au fost dirijați și spre alte direcții.

Burleanu i’a chemat ca la nuntă pe toți adunații din fotbalul mic la meciul de nimic cu Feroe, care a inclus pentru ei transport, masă, casă și cine știe ce alte activități care i’au făcut să doarmă în papuci la o ședință care trebuia să îi responsabilizeze măcar prin raritatea ei.

Adevărul e ca nici măcar nu s’a stabilit ceva cât de cât important acolo. În afară de excluderea din fotbal a Gloriei Bistrița s’au bătut câmpii. Dar stai! Am spus excluderea Gloriei Bistrița? Da? E posibil așa ceva?

Normal că e posibil! Câtă vreme Tata Jean Pădureanu e împrăștiat fără să știe de el într’o pușcărie care i’a tăiat, se pare, orice aplecare către fotbal, de ce să nu fie aruncată acum cu atâta responsabilitate celebra Gloria Blatistrița?

Acum! Când n’are stăpân! Acum sunt ei viteji! Altădată, orice strănut al Lordului Jean era aspirat de plămânii stătuți ai stătătorilor-pe-scaune. N’a promis el Burleanu, prin discursurile lui sforăitoare, că odată ajuns în locul lui Sandu schimbă tot? Au rămas doar sforăiturile. Astea nu dispar așa ușor.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.