www.sport.ro

Nimeni la Steaua!

Nimeni și nimic! Nimeni la meci și nimic în meci! Stelei îi dă eroare orice aplicație! O singură victorie în ultimele 7 meciuri oficiale duce în derizoriu liniștea simulată de stăpânirea Stelei. Declarația lui Becali după 2-2 cu Voluntari –  „Oricum, tot Steaua va ieși campioană” – nu se inspiră din fapte reale. L’am mai auzit și pe Reghecampf sezonul trecut, când a venit la Steaua, împrumutând siguranța și aroganța patronului în faimosul discrurs de atunci: „Nu fiți triști! Steaua va câștiga campionatul”. Și tristețea a transferat’o chiar el.

Steaua a renunțat stupid la unele obiective și de aceea a uitat să mai lupte. S’a obișnuit să piardă și nu o mai deranjează înfrângerile. Și’a propus să câștige mai rar și nu mai câștigă nici meciurile pe care le consideră obligatorii!

Acum, Reghecampf spune superior că Voluntariul nu l’a surprins cu nimic, dar prin asta nu face decât să’și arate limitele reduse. Steaua lui se îngrașă de la sezon la sezon, aduce toți jucătorii care sunt mai buni, dar suferă de complexul anacondei – șarpele uriaș și puternic, lipsit însă de venin și, de multe ori, incapabil să’și ucidă prada. Și Reghecampf merge mai departe fără să găsească soluții.

O primă descărcare nervoasă o oferă, ca de obicei, Becali. Chiar și cei care se așteptau ca Gnohere să fie repede criticat au fost surprinși. Viața la Steaua cere sacrificii. Și umilințe. Visul de a deveni noul Stanciu sau Chiricheș devorează zeci de fotbaliști. Gnohere nu e decât un exemplar amărât. Un om care și’a pierdut respectul încă din momentul când a lăsat’o pe Dinamo pentru rivala Steaua. Becali știe că de un „trădător” nu trebuie să ai milă și își permite să’l umilească atât de devreme.

Totul până la bani! Dacă Steaua pierde titlul, cursa pentru grupele Champions League devine una cu obstacole mult prea grele. Și sacii de euro le rămân altora. Victima propriului succes, Steaua ar fi avut șansa să se ia la trântă cu forțele din Europa League. Doar că atunci când a văzut că e greu, a „preferat” să renunțe. Ca să se distreze în campionat. Distracția costă.

 

Un gând despre „Nimeni la Steaua!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.